Отключване на автомобили – експресно

  • Автомобилът ви се заключи докато сменяхте акумулатора?
  • Ключът ви е заключен в багажникът на автомобила?
  • Автомобилът ви се заключи при работещ двигател, ключът ви е на стартера, вие сте извън автомобила?
  • Ключът ви се счупи при опит да отключите автомобила си?
  • Взехте телефона си, но ключовете забравихте в колата, а тя автоматично се заключи?
  • Далеч сте от населено място?
  • Сами сте и не знаете как да постъпите?

Обадете ни се! Можете да се свържете с нас по всяко време на  телефон 0885971348

Извършваме нашите услуги денонощно без почивен ден.

Отваряне на автомобили (всички модели)

Ключарски център Кърджали извършва професионално отключване на заключени автомобили, мотори, скутери, камиони, каравани и други,внимателно без никакви повреди. Без значение къде се намира превозното средство. Ние ще бъдем при Вас до 20 минути след приемане на обаждането за територията на града. Извън чертите на града посещението е в рамките на необходимото време за придвижване.

За изработка на автомобилни ключове вижте тук!

При заключен автомобил

Често , в забързаното ежедневие  попадаме в различни ситуаций на  заключени автомобили. Ключовете ви  са във автомобила, а той се е самозаключил автоматично.При сваляне на багаж от багажника, сваляте багажа и инстинктивно затваряте капака, но се оказва, че ключовете са останали заключени в него.При смяна на акумулатора, автомобилът се е заключил.Разчитате единствено на дистанционното заключване в ключа, тъй като eдинствената ключалка на автомобилът ви е повредена и не се отключва механично.Ситуацийте могат да бъдат най-различни.

Как да отключите автомобил

На-простият и бърз метод е т.нар „сгреши сам”. Множество клиенти подведени от собственото си его решават сами да се „справят” , непознавайки  заключващата система на автомобила или подведени от множеството бутафорни клипове в интернет.Разпъването на вратата и бъркането с „тел” не винаги води до желаният резултат.Важното в случаят е какво и как трябва да го направиш.Голяма част от съвременните автомобили, а и не малка част от  90-те години се отключват единствено през ключалката, при тях клинове и телове не помагат.Попадали сме на драстични случай на автомобили , чийто врати са „разпъвани” с отвертки, кирки, арматурно желязо, със изподрани врати и стърчащи от купето телове, а колата си е заключена, въпреки приложената интервенция.

Вторият начин е, в паниката си , да се доверите на първият предложил ви услуга на ниска цена, без дори да ви попита за марката и моделът на автомобилът ви. Решението е ваше, но рискът да бъде повредена ключалката или да бъде наранен автомобилът  е реален.

Автоключар професионалист

Има съществена разлика в начина ,по който един ентусиаст  ключар или обущар-ключар се „приближава”към идеята си да отключи автомобилът ви държейки в ръцете си клин и арматурна тел или плоска метална лента , с която бърника около уплътнението на стъклата с надеждата ,че ще „налучка” и ще преодолее различните защити около заключващия механизъм.

Най- сигурният и безопасен начин е да откриете професионалист автоключар.

Чистият, професионален метод за отключване на една автомобилна ключалка започва със някакъв инструмент, преминава през върховете на пръстите и се задвижва от тренираното познание и усещане на точният момент, в който ключалката е „готова” за отключване.

Професионалистът  автоключар знае какво може  и какво не трябва да се прави във всяка възникнала ситуация. Професионалистът държи на качеството, учи се от всяка ситуация, влага много години и средства за да  се усъвършенства.Често дори и подготвен, професионалистът може да попадне в изненадваща ситуация, но това го мотивира да мисли и приложи всичките си знания и енергия за преодоляването и.

За колко време се отключва автомобил?

Автомобилната ключалка е деликатен механизъм , като при някои модели има допълнителни механизми за защита от отключване дори и със специални инструменти. Прахът и солта от улицата неминуемо попадат в ключалката и след години, ако не се почистват периодично буквално се циментират и тогава никакъв инструмент не може да помогне. Както вече споменах, професионалистът има резервен вариант. Отключвали сме ключалка на  BMW за 4 секунди, но и ни е отнемало и 3 часа със подобна ключалка. Във филмите е едно , но в реалност нещата са различни.

Ние съветваме 🚨

Нашият съвет е да се доверите на професионалист, не се подвеждайте от „майсторски свидетелства” , „член на съюза на ключарите” или други помпозни освидетелствания. В ежедневната ни практика често се налага да отключваме автомобили, които местни ключари със майсторски свидетелства не са успяли да отворят със тел или да отключат ключалката по никакъв начин и със наведен нос си тръгват, като лъжат клиента, че „тази ключалка на може да бъде отключена”. Няма автомобил , който да не може да се отключи.В интернет има достатъчно информация за хиляди ключари. Доверете се на фирма, реално съществуваща, на реален адрес, а не на ключари-копърки.Проявете заинтересованост и разпитайте подробно, не се подвеждайте от ниска цена. Горчивият привкус от недобре свършената или несвършена работа ще помните дълго.

Усещането от добре свършената работа е като уханието на скъп парфюм. Професионалистът държи на името си и качествената работа. За него работата е удоволствие и престижът е на първо място.

Професионалистът си заслужава цената. Изборът е изцяло ваш.