Изработка на автомобилни ключове

Изработка на автомобилни ключове

  • Трябва да направите копие на ключа за автомобила, мотора, камиона си?
  • Купихте си нов автомобил, но искате допълнителен ключ? Възможно ли е да се направи ?
  • Желаете да отключвате и заключвате автомобилът си чрез мобилният си телефон?
  • Искате да промените формата на ключът си с нова, по-модерна визия, да бъде сгъваем и удобен?
  • Имате нужда от допълнително оригинално дистанционно за вашият автомобил?
  • Дистанционното на автомобилът ви или гаража спря да работи/ изпрано, изпуснато, счупено, прегазено/?
  • Нуждаете се от специализиран ремонт на електронният ключ на вашият автомобил?
  • Трябва да смените батерията на ключът си, а не знаете как и с каква точно да я подмените?
  • Търсите специализиран, качествен и гарантиран сервиз за ключът на вашият автомобил,мотоциклет, камион?
  • Нашите сервизни услуги са с гаранция за бързина и качество!

Ние можем всичко това! Обадете ни се 0885971348

Или се свържете с нас във facebook logo

Изработка на автомобилни ключове за всички марки

Ключарски Център Кърджали извършва копиране и програмиране на всички видове обикновени, специални и електронни автомобилни и мотоциклетни ключове, ключове за камиони, лодки, джетове, каравани. Монтаж, демонтаж, ремонт на механични и електронни заключващи системи в автомобила.

Фирмата ни е ежегоден участник в международните автоключарски симпозиуми в Чехия, Полша, Турция, Франция, Англия, Испания. Стремежът ни към постоянно усъвършенстване на знанията и обновяване на технологичните възможности е градивен. Работим за вас със удоволствие.

Разполагаме с необходимите машини и технологии за нарязване и кодиране на ключът на автомобила на място. Много по-бързо и по-евтино, отколкото при официален дилър на съответната марка.

С нашата помощ пестите време, нерви и пари.

Извършваме копиране и програмиране на автомобилни ключове с ЧИП за 95 % от всички марки автомобили произведени до момента.
Изработваме електронни ключове и карти за MERCEDES, BMW, AUDI, VW, PORSCHE, JEEP, FIAT, MAZDA, RENAULT, DACIA, KIA, HYUNDAI, FORD, HONDA, TOYOTA, LEXUS, и други.

За някой марки автомобили е невъзможно да се извърши копиране на чипа в ключа. В тези случай , при желание да се изготви допълнителен ключ е необходимо да докарате автомобила при нас заедно със всички налични работещи ключове и картата съдържаща секретният код /PIN/ за достъп до имобилайзера за да можем да програмираме допълнителен ключ.

Технически настройки и прекодиране

Ако не разполагате със PIN кода на автомобила, ние ще го извлечем със специализирано оборудване.
Извършваме синхронизация, програмиране на оригинални автомобилни дистанционни интегрирани в ключа.
Разполагаме с наличности и сме в състояние да изготвим над 1300 вида оригинални автомобилни дистанционни управления за над 60 марки Европейски, Азиатски, Американски и Китайски автомобили.

Извършваме ремонт и прекодиране на автомобилни ключалки , продажба и монтаж на оригинални автомобилни ключалки. Изработваме ключ по шифъра на ключалката в случай на изгубени ключове. Ако сте изгубили всички ключове на автомобила или са откраднати е наложително да се смени шифъра на ключалката за да не могат старите ключове да отключат автомобилът Ви. Ако автомобилът Ви е производство след 1995 г.,то ключовете Ви съдържат в себе си миниатюрен ЧИП/транспондер/без който двигателят не може да стартира и при загубата на такъв ключ – освен изработване на механичен ключ е необходимо да бъде  програмиран и оригинален ЧИП, който е идентичен със загубения. При нужда ни се обадете. Наш екип ще Ви посети  и на място  / в 70% от случаите  / ще Ви изработим ключ със /транспондер/ ЧИП и проблемът е решен – качествено и с гаранция.

За отключване на автомобили вижте тук!