Автоключар – бърза реакция при проблем със заключването на Вашия автомобил!

денонощен автоключар

Денонощен автоключар за Кърджали и областта

Ключарски център Кърджали извършва денонощни автоключарски услуги на територията на град Кърджали и областта. Покриваме и околните градове и общински центрове.

На ваше разположение е оборудван мобилен денонощен автоключар за бърза реакция и професионално решаване на възникналите проблеми със механичните или електронни заключващи системи, имобилайзерът, ключът или дистационното управление на автомобилът Ви. Професионална автоключарска намеса при:

  • Заключен автомобил
  • Заключен мотоциклет, мотопед или скутер
  • Изгубени ключове на автомобили, джипове, бусове, камиони и ТИР-ове
  • Изгубени ключове на мотоциклети, мотопеди, скутери
  • Счупени ключове в ключалката или стартера за запалване
  • Блокирала ключалка. Заял ключ или изкривен автоключ. Неработещо дистанционно на аларма
  • Активиран имобилайзер
  • Блокирало електронно заключване на волана /при всички модели Mercedes, BMW, Renault  и др./
  • Съобщение Start Error появяващо се на таблото на леки автомобили и бусове Mercedes
  • Други аварии по заключващата система на колата Ви

Обадете ни се на денонощния ни телефон 📞 0885 971 348 и ще Ви изпратим специалист автоключар!

За Изработка на автоключове вижте тук!

Работим всеки ден 24 часа в денонощието. Имаме дежурен автоключар и през официалните празници. Успяваме да сме на адреса Ви за под 45 минути, ако ни се обадите от областта. Знаем, че времето е ценно и това е нашата цел. Ние ще отключим автомобила Ви и ще Ви помогнем с ключ или имобилайзер. Разполагаме с обучен екип и професионален софтуер за автоключарство. Дежурна мобилна група за бърза реакция при проблем със заключването или отключване на автомобила. Позвънете ни още сега!

Връзка с нашите дежурни автоключари

Харесайте и страницата ни в социалните медии. Станете наши последователи и бъдете в крак с новостите около автомобилните ключове и аларми.  Оставете ни и Вашия коментар или препоръка – те ще бъдат взети под внимание. Така и ние ставаме по-добри в работата си.

Какво да напрвим при заключен автомобил

Случва се да попаднем в различни ситуации със заключен автомобил. Ключовете са останали в автомобила, а той се е самозаключил автоматично…

Или докато сваляте багаж от багажника, инстинктивно затваряте капака, но се оказва, че ключовете са останали заключени в него. Също при смяна на акумулатора, автомобилът се е заключил. Разчитате единствено на дистанционното заключване в ключа, тъй като eдинствената ключалка на автомобилът ви е повредена и не се отключва механично. Ситуациите могат да бъдат най-различни, но едно ясно – в този момент Ви трябва дежурен автоключар с опит. Позвънете ни!