Ремонт на електронни и обикновени ключове за автомобили

Ремонт на електронни и обикновени ключове за автомобили, дистанционни управления за автомобили, мотоциклети, гаражи и други.

  • Картата на колата ви стартира автомобила, но не отключва вратите?
  • Картата на автомобила ви отключва вратите , но не отключва волана и не стартира двигателя?
  • Дистанционното в ключът ви спря да работи?
  • Ключът ви е остарял, гумените бутони на дистанционното са скъсани?
  • Електронната платка в ключът ви липсва или е повредена?
  • Кутията на ключът ви е счупена, сгъващия механизъм не работи?
  • Изпрахте ключът си заедно с дрехите?
  • Ключът ви е счупен?
  • Най-добрият сервиз за автомобилни ключове в Кърджали и региона с пълна гаранция !

 

Ние сме специализирани в автомобилното ключарство, свържете се със нас 0885971348

В специализираният ни център разполагаме с отличен запас на електронни, механични части и кутийки за ключовете на всички марки автомобили.

Ако кутията на ключът ви е счупена ,батерийте са изтощени или бутоните са износени и дистанционното на ключът не може да отключи колата, ние може да го ремонтираме, като подменим с нови всички износени или счупени елементи и ключът ви ще изглежда като нов и ще функционира отлично.

Извършваме подмяна на счупени или наранени кутийки на ключове. Ремонтираме повредени електрически елементи. Извършените от нас ремонти са със пълна гаранция спрямо механичната и електронна част на ключа. Възстановяваме счупени ключове. Можем да променим вида на вашият ключ от фиксиран във сгъваем, като използваме най-новите дизайнерски модели .Извършваме ремонт и програмиране на Smart ключове Mercedes, BMW, WV, Porsche, Mini, Renault, Nissan и други. Много често дистанционното управление на ключа внезапно спира да работи и автомобилът не може да бъде отключен от разстояние. В този случай е наложително да бъде извършено диагностициране , ремонт и възстановяване на дистанционната функция на ключа чрез софтуерна или ръчна процедура на програмиране на комфорт модула на автомобила. Ние сме в състояние да се справим със всички тези проблеми.

Ако нямате възможност да ни посетите, можете да ни изпратите ключът си с куриерска фирма. Ние ще го диагностицираме, ще го възстановим в началната му форма и работоспособност и ще ви го върнем обратно с куриер. В зависимост от степента на увреждане, в някои случаи електрониката на ключът не може да бъде поправена и се налага да се изработи нова аналогична. Желателно е предварително да се свържете с нас за уточняване на необходими подробности.