Ключарски център Кърджали извършва  отключване на домове , офиси и др. денонощно, в удобно за Вас време.

Ключарски услуги

При спешна необходимост от ключарски услуги – позвънете на денонощният ни телефон – 0885971348 и ние ще Ви изпратим ключар за отстраняване на възникналият проблем до 20 минути след обаждането.
Нашите услуги се използват от Частни съдебни изпълнители, Окръжен и Районен Съд, Полиция, редица Държавни учреждения – Библиотеки, НОИ, Данъчна администрация, Бюра по труда, Банкови и Застрахователни институций. В тази връзка е ВАЖНО да знаете, че при отключване на дом или офис е необходимо присъствието на собственика или упълномощено лице, след предоставяне на документ за самоличност.

При спешни ситуации, в  отсъствие на собственика на помещението, аварийното отключване се извършва в присъствие на домоуправител, полицейски служител или съседи и се съставя протокол подписан от трима свидетели. При всички останали случаи, когато клиентът не може да докаже, че е собственик на помещението, ще откажем извършването на услугата. Това се прави за да се предпазим от неправомерни действия при отключването на чужда собственост.

Предлагани Ключарски услуги:

* Отключване на домове, офиси, гаражи, помещения при изгубени ключове, блокирала ключалка , счупена брава, забравен ключ от вътрешната страна на вратата или в дома.
* Консултаций за повишаване степента на сигурност на заключващи системи.
* Изваждане на счупен ключ в ключалка , деблокиране и изработка на ключове.
* Ремонт и възстановяване на износени ключалки и брави.
* Монтаж на основни и допълнителни заключващи системи за дървени, метални, блиндирани и стъклени врати.
* Монтаж на автомати за врати Abloy.
* Монтаж на шпионки, резета, дръжки.
* Монтаж на RFID електрически заключващи системи за асансьори, за входове на жилища и коопераций.
* Услуги по домовете – Ключарски център Кърджали извършва ключарски услуги по адрес на клиента в удобно за него време.

Поради зачестилите случаи на домови кражби извършваме преработка и смяна на касови брави със по-сигурни такива със патронно заключване.

До преди няколко години касовият тип брави използвани в заключващите системи на вратите бяха хит поради трудността им за преодоляване. Днес болшинството касови брави разпространени на пазара са китайски аналози и преодоляването им не е особено трудно. Разбира се , има и скъпи касови брави на реномирани производители  със различни блокиращи устройства, но поради високата им цена по-рядко се влагат при изработка на врата. Добрият вариант за сигурно заключена врата е освен съществуващата брава да се монтира допълнително заключване  с висока степен на сигурност като GERDA , ABLOY и др., които максимално да затруднят и забавят крадеца. Монтажът на качествени „бронировки” за защита на основния заключващ механизъм. Макар и той да е от среден клас е по-доброто решение, отколкото монтирането на най-модерен секретен патрон без всякаква защита.

Извършваме продажба и монтаж на заключващи системи от най-висок клас. Сред тях са “Герда”, “Аблой”, “Кезо”, “Мултилок”, EVVA, чиято  прецизност на изработка и ненадминато качество в комбинация с последните технологични нововъведения ги правят изключително сигурни и надеждни за защита .